Ben jij een enthousiaste leider die onze keuken mee op sleeptouw neemt? Een creatieve kok die goed weet hoe hij, samen met de chef-kok, zijn keuken moet aansturen? Kom dan werken als Sous-chef bij De Keizer in Gemert! Je komt terecht in gezellige en bruisende horeca-onderneming met het mooiste terras van Gemert.
De Keizer is al sinds jaar en dag een begrip in Gemert. Het karakteristieke pand is al eeuwen het huis van gastvrijheid en gezelligheid. Het prachtige zicht op het kasteel van Gemert trekt daarom ook vele gasten naar ons restaurant. Maar De Keizer staat niet alleen voor heerlijk dineren, ook voor een lekkere lunch zijn we dagelijks geopend. En aan onze gezellige toog en lange tafels kunnen onze gasten lekker borrelen met hapjes en drankjes tot in de late uurtjes. Kortom, Brasserie De Keizer staat voor één en al beleving.
Daarnaast werken we graag samen met onze grote zus restaurant Dientje, zodat we onze lokale en regionale ambities nog verder kunnen ontwikkelen. Wil jij mee groeien?
Dit ben jij:
Jij bent kartrekker in de keuken. Je vindt het fijn om de leiding te nemen en anderen te inspireren in en rondom de keuken. Samen met onze chefkok en het keukenteam verras je onze gasten met culinaire aandacht in de vorm van prachtige gerechten waar Jan en alleman over praat.
Dit ga je doen in de keuken:
Je krijgt er veel voor terug:
Ben jij iemand die houdt van gezelligheid, culinaire vrijheid en operationele verantwoordelijkheid? Een kartrekker en gemotiveerd om ons restaurant verder vorm te geven? Stuur dan snel je CV naar ons toe!
Als je vragen hebt, stel ze dan gerust. Bel naar De Keizer en vraag naar Jolanda. Of stuur een email naar info@dekeizer-gemert.nl
Tot snel bij De Keizer
Brasserie De Keizer | Ridderplein 3 | 5421 CV Gemert
Wanneer reserveren niet lukt voor de gewenste tijd via de reserveringsmodule, neem dan even telefonisch contact op!
Copyright: Brasserie De Keizer Gemert